Handlezen

Welkom bij  Inner Flower, waar handlezen centraal staat als krachtig instrument voor zelfontdekking en persoonlijke groei.

Wat neem ik jou graag even bij de hand. Naar je next chapter in life, jouw leven.

Een handleesconsult biedt jou de mogelijkheid om diep inzicht te verkrijgen in jezelf, je levenspad en je potentieel. Tijdens het consult analyseer ik de lijnen, vormen en structuren van je handen om een gedetailleerd beeld te krijgen van wie je bent en waar je naartoe wilt in het leven.

Hoe doe ik dat, met liefde, zachtheid en humor. De paardenbloem in mijn nieuwe logo koos ik intuïtief. De betekenis, gevonden op de website van inspirerend leven. Treffend hoe ik ben en werk.

Paardenbloem
Wijsheid in overvloed

Een blije en wijze bloem met een ontwapenende ondeugendheid over zich. Eentje die wil springen en dansen in de wei en haar zaadjes van wijsheid en groeikansen wil verspreiden. Zorgeloos meewaaiend met de wind. Een bloem die de boodschap brengt dat het allemaal niet zo zwaar hoeft te zijn. Lekker licht en luchtig, als vrolijke en vliegende pluisjes in de lucht.
En ondertussen helpt ze jou op haar eigenwijze, speelse manier om te kijken naar de diepere issues die misschien bij jou spelen, zodat je ze kunt transformeren. Het is een bloem van overvloed, met zoveel zaadjes van wijsheid. Je hoeft ze alleen maar uit de lucht te plukken en te planten. Dan komen ze tot wasdom en kun je oogsten. Laat je ideeën als lichte zaadjes waaien, zonder angst en controledrang. In de wetenschap dat het universum wel weet waar en wanneer ze moeten landen om jou het beste te helpen.

Ben je klaar om te groeien, te bloeien en te oogsten? Maak dan nu een afspraak.

“Volg de energie van je eigen hart,
en het universum wijst je de weg” – Cyn

Wat hebben jouw handen te vertellen?

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw handen te vertellen hebben? Maak dan nu een afspraak voor een handleesconsult en ontdek de waardevolle inzichten die het voor jou kan bieden.

Handlezen is een eeuwenoude kunst die mij in staat stelt om diep in jouw innerlijke wereld te kijken. Door je handen te bestuderen, krijg ik een uniek inzicht in jouw persoonlijkheid, talenten, uitdagingen en levenspad.

Als mensen zijn we altijd onderweg, ook jij wandelt je een unieke pad te bewandelen, en handlezen kan je helpen om helderheid te krijgen over jouw persoonlijke reis, en waar je naar toe wilt.

Wat kan handlezen voor jou betekenen?

R

Zelfinzicht

Ontdek verborgen aspecten van jezelf en krijg helderheid over je persoonlijkheid, talenten en doelen.

R

Richting

Ontvang concrete inzichten en advies over hoe je obstakels kunt overwinnen en jouw weg naar succes kunt definiëren.

R

Authenticiteit

Leer jezelf beter kennen en omarm jouw unieke kwaliteiten en krachten.

R

Empowerment

Neem de regie over je leven in eigen handen en creëer de toekomst die je verdient.

Wat kan je verwachten?

R

Persoonlijke begeleiding

Ervaar een empathische en ondersteunende benadering terwijl we samen jouw handen bestuderen en de betekenis ervan ontrafelen.

R

Diepgaand zelfinzicht

Ontdek verborgen aspecten van jezelf en krijg helderheid over je levensdoelen en passies.

R

Persoonlijke groei

Leer jezelf beter kennen en groei op zowel persoonlijk als spiritueel niveau.

R

Concrete richting

Ontvang concrete richting en advies om obstakels te overwinnen en je volledige potentieel te bereiken.

R

Empowerment

Neem de regie over je leven in eigen handen en creëer de toekomst die je verdient.

R

Concrete inzichten

Ontvang concrete inzichten en advies over hoe je obstakels kunt overwinnen en je leven kunt vormgeven op een manier die bij jou past.

R

Verhelderende sessie

Laat je verrassen door de nauwkeurigheid en diepgang van de informatie die ik uit je handen kan halen.

Mijn aanbod

Me & my hands

Handleesconsult

€ 150,-

Bevat: 1 handleesconsult van 1½ uur, inclusief audio-opname. Kan bij mij in Noordwijkerhout of online.

Resultaat: inzicht in je karakter, begrip in oorzaak en gevolg; welke situaties trek je aan, inzicht in je talenten, wat kan beter voor je werken, onderbouwd keus kunnen maken, groei & ontwikkeling.

Waar? Ik ontmoet je het liefst in mijn praktijk in Noordwijkerhout, maar als dat niet kan, doen we de sessie gewoon via Zoom!

Zoom: Een week van tevoren stuur ik je dan een afdrukvel met simpele instructies om zelf handafdrukken te maken. Stuur me de scans of goede foto’s ervan een paar dagen voor de sessie per mail, of per post. De handlezing is net zo echt & waardevol als dat we elkaar live ontmoeten!

Opname: Ik kan de sessie voor je opnemen en binnen 3 werkdagen naar je mailen of je neemt het zelf op met je mobiel. Uiteraard kan ik in beide gevallen niet garant staan voor de kwaliteit van de opname. Altijd goed gegaan, tot nog toe.

We & your hands

Handleesconsult

€ 300,-

Samen met je bestie/partner/ moeder etc.
Bevat: 2 handleesconsulten van totaal maximaal 3 uur (kleine pauze tussendoor)

Resultaat: inzicht in je karakter, begrip in oorzaak en gevolg; welke situaties trek je aan, inzicht in je talenten, wat kan beter voor je werken, onderbouwd keus kunnen maken, groei & ontwikkeling. En over de band die je onderling hebben, de verschillen, de overeenkomsten.

Waar? Ik ontmoet jullie het liefst in mijn praktijk in Noordwijkerhout, maar als dat niet kan, doen we de sessie gewoon via Zoom!

Zoom: Een week van tevoren stuur ik je een afdrukvel met simpele instructies om zelf handafdrukken te maken. Stuur me de scans of goede foto’s ervan een paar dagen voor de sessie per mail, of per post. De handlezing is net zo echt & waardevol als dat we elkaar live ontmoeten!

Opname: Ik kan de sessie voor je opnemen en binnen 3 werkdagen naar je mailen of je neemt het zelf op met je mobiel. Uiteraard kan ik in beide gevallen niet garant staan voor de kwaliteit van de opname. Altijd goed gegaan, tot nog toe.

Hands & more

Coach traject

Elk traject met mij, start met het lezen van je handen. Als je daarna besluit dat je verder wilt, dan hebben we een intakegesprek waarin we je doelen en verwachtingen bespreken. En wat ik van jou verwacht. Vanuit daar besluiten we beide of we verder gaan of niet. Samen stellen we een plan op om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken, waarbij ik mijn expertise in handlezen combineer met coaching en therapie.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar zelfontdekking en groei? Neem dan nu contact met me op voor een afspraak. Of  ben je vooral  nieuwsgierig naar wat jouw handen te vertellen hebben? Maak dan nu een afspraak voor een handleesconsult en ontdek de waardevolle inzichten die het voor jou kan bieden. En dan kunnen we vanuit daar verder kijken welke vervolgstappen je wilt nemen.

Choices & Questions

Keuze-gesprekken

Sta je voor een belangrijke keuze? Worstel je al een tijd met een vraag?  Wil je dat ik met je meedenk? Of wil je gewoon een luisterend oor. De eerste 5 minuten zijn gratis, daarna € 3,- per minuut. Dit kan alleen op afspraak wanneer wij dit samen inplannen. Je kan ook gelijk een consult van 1 uur inplannen van € 150,-

Dit kan dus ook als je (nog) niet je handen hebt laten lezen.

Vergoeding

Bij je zorgverzekeraar kun je vragen of je in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding van een consult, onder de noemer Natuurgeneeskunde of Alternatieve Psychosociale Hulpverlening. Soms wil je werkgever of uitkeringsinstantie de gesprekskosten ook voor haar rekening nemen. Ik heb besloten om niet meer aangesloten te zijn bij een beroepsvereniging. Ik heb wel een AGB-code 90-041729. En ben ik aangesloten bij SRBAG als Register Therapeut Aanvullende Gezondheidszorg, met registratienummer 314151.

Feestje of event?

Origineel Kado?

Geef een goeie vriend(in), familielid, collega, je werkgever een kadobon voor een handleesconsult. Een consult duurt 1½ uur en kost 150 euro. Hij/ zij krijgt het consult inclusief audio-opname. Het consult vindt plaats in mijn praktijk te Noordwijkerhout of via zoom.

Community

Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemden die streven naar zelfliefde en welzijn. Deel je ervaringen, successen en uitdagingen en ontvang steun van anderen.

Evenement?

Heb je een bedrijfsfeest, een bruiloft, een verjaardag… waar je je gasten wilt verrassen met mij als handlezer? Bel of mail me voor de mogelijkheden.

Ga je mee op reis

Het is mijn missie om jouw licht aan te zetten, om jou te begeleiden op deze prachtige reis van ware zelfontdekking. Licht te schijnen, waar jij het niet ziet. En je weer AAN te zetten in je eigen gecreëerde plaatje, jouw wereld, die als thuis voelt.
Wil je dat? Maak een afspraak.

Ik wandel graag een stukje met je mee.
Je bent niet te laat, je bent precies op tijd.
En als je gewoon hartstikke nieuwsgierig bent, wat je handen je vertellen, of een man bent, ben je uiteraard ook hartstikke welkom.
Tot snel, Liefs, Cyn