Reviews

Arjan Vergeer,  365 dagen succesvol

Voorafgaand aan de sessie met Cyn was ik wat terughoudend. Hoe kan iets wat ik niet begrijp, tóch waardevol zijn? Mijn oplossing bij twijfel is altijd: gewoon doen. En gelukkig maar! Het heeft me enorm verrast: de helderheid en concrete inzichten in mezelf, had ik niet zien aankomen. Dus wil je een keer een andere route naar wijsheid en zelfkennis onderzoeken, dan is Cyn je vrouw. En het is nog leuk ook!

Gaby, nu manager, toen studerend.

Review over haar ervaring met mij ruim 10 jaar geleden en wat dat nu nog betekent

Als jong meisje was ik ontzettend onzeker. Ik liet me beïnvloeden door mensen die mij aan het hart gingen. Mijn ouders, goede vrienden, ooms en tantes en vriendje en zijn familie. Ik benaderde al mijn gedachten rationeel. Tot ik Cyn leerde kennen. Zij hielp mij om me weer open te stellen voor mijn eigen hart, mijn gevoel. Wat is van mij en wat is van een ander? Wat vind ik belangrijk en waar sta ik voor, ook waar wil ik naar toe en met wie?. Dat betekende los laten, wat regelmatig gepaard ging met verdriet, boosheid en frustratie.

Oude pijn kon Cyn mij helpen helen. Op dieper niveau kijken naar mezelf, wie ben ik, diep van binnen. Mijn zonnetje hielp Cyn weer laten schijnen. Nog steeds helpt het mij te aarden, terug te komen bij mezelf in moeilijke of drukke periodes. Mijn gevoel terug halen als ik teveel in je hoofd zit. Cyn hielp mij de liefde voor mezelf  weer terug te vinden en te vertrouwen op mijn keuzes die ik  maakt met hart.

 Inge, zelfstandig ondernemer

Je straalt rust en vertrouwen uit, stelt mij op mijn gemak als ik onrustig ben, je luistert goed en voelt goed aan wat ik nodig heb om (weer) in mijn kracht te staan.

Je kan je goed verplaatsen in de ander en weet precies de pijnpunten te vinden.

Je zegt waar het op staat, duidelijk, helder, in Jip en Janneke taal maar heel respectvol.

Door jouw enthousiasme en liefde voor je werk heb je mij laten voelen dat ik goed ben zoals ik ben.

Myke, psycholoog & zelfstandig ondernemer

Bij Cyn ben je echt in goede handen. Heel liefdevol en down to earth kan ze je vertellen wat er in je handen ligt opgeslagen aan informatie. Een aanrader!

Tessa, register account

Ik heb ons coach-traject “think & grow rich”, als heel inspirerend ervaren. Door de gesprekken en het doen van verschillende opdrachten ben ik heel actief bezig geweest met mijn wensen en dromen. De opdrachten zorgden ervoor dat mijn creativiteit tot uiting kwam. Ik heb jou als een liefdevolle coach ervaren die altijd meedenkt, kritische vragen stelt en naar de next level toe gaat. Kleine veranderingen in mijn eigen gedachtengang hebben al voor grote resultaten gezorgd. Met als mooiste resultaat dat ik blokkades heb kunnen weghalen, waardoor het pad vrij is om mijn mooiste dromen te kunnen bereiken. Dank je wel, lieve Cyn!

Aanvullend nog even wat ik heb ervaren tijdens een eerder coach-traject met jou: jouw betrokkenheid, jouw engelengeduld, jouw vertrouwen, jouw liefde. Dat je me begrijpt en echt ziet! Je laat nooit, nooit, nooit merken dat je geduld op is of dat ik eigenlijk sneller door een proces zou moeten gaan. Ik heb in mijn leven onzekerheid en eenzaamheid gekend. Daarbij voelde ik heel sterk dat ik anders was dan anderen. Je wist dat heel mooi te vertalen naar praktische voorbeelden.  Je geeft me het gevoel dat ik de wereld kan veroveren.

Evelien, zelfstandig ondernemer

Vanuit nieuwsgierigheid, en ook omdat ik behoefte had aan meer inzicht in mezelf, maakte ik een afspraak voor een handleesconsult bij Cyn. Wat mij meteen raakte was dat Cyn zonder omhaal direct de angel uit mij haalde. Je handen blijken nietsverhullend. Haar beschrijving van mijn karakter en mijn kwaliteiten vond ik ronduit verbijsterend. Haar fijne, liefdevolle en rustige manier van zijn en haar professionaliteit zorgden ervoor dat ik alles durfde te vragen. Ik stond op dat moment op een kruispunt in mijn leven en alles waar ik zelf niet meer zo goed bij kon komen, haalde Cyn door het lezen van mijn handen naar boven. Ik raad het iedereen aan! Ik heb inmiddels grote stappen gemaakt. Mede door het vertrouwen en de inzichten die ik kreeg tijdens deze sessie.

Roos, fiscalist & zelfstandig ondernemer en content creator

Wat voelde het gisteren onwijs goed om je weer te mogen zien en spreken. Vanaf het moment dat ik er was werd ik begroet met enthousiasme en een stralende glimlach. Je positieve energie is aanstekelijk en ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik weet nog heel goed toen ik 13 jaar terug voor het eerst mijn hand door je liet lezen, dat ik zo onder de indruk was hoe precies jij kan vertellen hoe ik in elkaar zit. Er staat zoveel in je handen geschreven en dat kan jij op een heldere manier overbrengen. Ik kan eerlijk zeggen dat het één van mijn beste ervaringen was die ik ooit heb gehad. En ook gisteren weer. Diezelfde vertrouwdheid en precisie.

Je bent absoluut meesterlijk in wat je doet. Je hebt een diepgaand begrip van handanalyse en je wist mij nauwkeurige inzichten te geven. Ook de koppeling met 13 jaar terug en de tijd er tussenin, was precies zoals ik het ook heb ervaren. Heel bijzonder.

Na je gesproken te hebben voelde ik me niet alleen vrolijker maar ook meer geïnformeerd over mezelf en mijn levenspad. Het gaf mij meer zelfvertrouwen. En je advies en inzichten hebben mij geholpen om bepaalde aspecten van mijn leven beter te begrijpen en te omarmen. Ik ging weg met een hernieuwd gevoel van vertrouwen en een glimlach die niet van mijn gezicht af te vegen was.

Je hebt de juiste snaren geraakt en nu is het aan mij om actie te ondernemen. Je bent een expert in je vakgebied, een prachtige vrouw en een bron van positieve energie en inspiratie. Ik zou iedereen die op zoek is naar zowel praktische begeleiding als een boost van vreugde en optimisme een handanalyse door jou willen aanbevelen!

Ik ben je erg dankbaar

Veel liefs!!

Masha, stewardess & zelfstandig ondernemer:

Dank je wel lieve Cyn voor mooie inzichten en bevestiging. Ik vond het bijzonder prachtig.

Heel fijn om je te zien! Of t gister was.

Marlous, makelaar & zelfstandig ondernemer

Esther, casemanager woningstichting

Thuiskomen bij jezelf. Mogelijk gemaakt door de uitstekende en liefdevolle begeleiding van Cyn ben ik vele stappen verder gekomen en heb ik – weer – de inzichten verkregen die ik zelf uit het oog verloren had. Pas op de plaats maken en het leven te laten leiden, door mijn ware zelf te laten spreken, zijn zeer waardevol gebleken. Bedankt!

Lisa, psycholoog, zelfstandigondernemer

Ik heb Cyn ervaren als een warm, liefdevol en prettige gesprekspartner. N.a.v. een handleesconsult heb ik op bepaalde punten nog vervolgsessies gedaan. Deze waren inzichtgevend en plezierig en ook best spannend, want wat staat er te gebeuren. Door de begeleiding van Cyn voelde het erg veilig om de toch naar je ware zelf te maken. Mooi om te ervaren dat je vaak de antwoorden diep van binnen weet, maar niet altijd weet te integreren in het hier en nu. Cyn is een wijs, integer mens die zich met haar hele hart inzet om mensen te begeleiden. Dit doet zij op een liefdevolle doch directe manier. Bij haar kom je nergens onderuit en dat is maar goed ook! Zij kan je laten komen bij je innerlijke kracht en je leren vanuit daar te handelen. Dat willen we toch allemaal? Ik zal zeker nog eens komen, als er weer wat speelt waar ik antwoorden op wil. 

“In het volgen van je eigen pad, vind je ware vrijheid” – Cyn

Ga je mee op reis

Het is mijn missie om jouw licht aan te zetten, om jou te begeleiden op deze prachtige reis van ware zelfontdekking. Licht te schijnen, waar jij het niet ziet. En je weer AAN te zetten in je eigen gecreëerde plaatje, jouw wereld, die als thuis voelt.
Wil je dat? Maak een afspraak.

Ik wandel graag een stukje met je mee.
Je bent niet te laat, je bent precies op tijd.
En als je gewoon hartstikke nieuwsgierig bent, wat je handen je vertellen, of een man bent, ben je uiteraard ook hartstikke welkom.
Tot snel, Liefs, Cyn