This is me : )

Hi, ik ben Cyn,

Mijn passie is om prachtige inspirerende vrouwen te helpen om hun ware potentieel te ontdekken en te benutten, hun talenten met de wereld te delen.

Ik geloof sterk in de bloei van jouw ware zelf! Leven op jouw voorwaarden, als jezelf.

Zoek geen magie – Wees de magie!

Mijn Filosofie

Wat een wondere wereld!

Ik  geniet van echte verbinding met anderen, onderweg naar hun bestemming, waar dan ook ter wereld. Die gebaseerd zijn op liefde, samen, vertrouwen, groei, humor, zingeving, plezier en lichtheid.

Energie is de kern van alles wat we doen. Door bewust om te gaan met onze energie en de energie om ons heen, kunnen we onszelf transformeren  en de magie van het leven ervaren. In alles wat het leven te bieden heeft.

Creatiekracht is de sleutel tot persoonlijke en gezamenlijke groei, waarbij we onze diepste wensen en dromen waarmaken. Samen creëren we een wereld vol mogelijkheden en verwondering, gedreven door een positieve en inspirerende mindset.

Dankbaar dat ik hier ben!

Ben je klaar om te groeien, te bloeien en te oogsten? Maak dan nu een afspraak.

“Als een vlinder, ontvouw je je vleugels en vind je je ware zelf ” – Cyn

Mijn Reis

Toen ik klaar was met mijn studie en vervolgens vanuit mijn hart de keus maakte om te solliciteren bij KLM als stewardess, bleek dat een van de beste keuzes van mijn leven te zijn! Dacht voor een jaartje..boem, 26 jaar voorbij!

Al snel combineerde ik parttime vliegen met andere banen. Mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling nam een vlucht toen ik op mijn 30e besloot me verder te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling aan de Academie Antropodynamica en de Academie voor Coaching & Counselling.

Door zelf transpersoonlijke therapie te ondergaan, kreeg ik waardevolle inzichten en groeide ik enorm. Deze ervaring wilde ik doorgeven aan anderen. Dankzij mijn leraar Edo Sprong, en zijn vrouw Amrita, heb ik veel geleerd en mijn pad verder kunnen vormgeven.

In 2006 richtte ik Inner Flower op,  afgestudeerd handanalist en transpersoonlijk therapeut.  

Moederschap

In 2015 werd ik moeder van mijn oudste dochter, de geboorte van een hartendroom,  na vele miskramen en vruchtbaarheidsbehandelingen. Wat was haar geboorte, haar zijn,  voor mij een openbaring in liefde, een nieuw luik wat open ging!

Een periode van transformatie in vele opzichten. Ook omdat ik met 20 weken zwangerschap de boodschap kreeg, dat ons huwelijk voorbij was. Solo-mom met het mooiste meisje van de wereld. Bouwend aan ons bestaan. Omringd met lieve mensen om ons heen.

Wat een power, komt er dan vrij. Hierbij kwam ook het idee van hypotheek-vrij leven op mijn pad, toewerken naar financieel vrij worden. En alles wat daarbij komt kijken.

Drie jaar later, in 2018, werd mijn jongste dochter geboren, “gekozen als ouders”. Zij werd vier weken eerder ter wereld gebracht vanwege zwangerschapsvergiftiging (HELLP-syndroom).

Life-changing event

Een paar uur na haar geboorte, ontwikkelde ik een nog ernstigere vorm van HELLP, waarbij ik bijna mijn leven verloor. Gelukkig was ik in goede handen. En heb mijn letterlijk hier op aarde gehouden door me vast te houden aan hun papa. Ik vloog al…

Dit was een life-changing event. Na negen maanden herstel, en met de diagnose van niet-aangeboren hersenletsel, leek ik niet meer op de vrouw die ik was, en ook niet meer te kunnen functioneren als mezelf, moeder van twee prachtige kinderen, coach en stewardess.

Totdat ik fantastische hulp kreeg van een vriendin, die een voor mij wonderlijke healer bleek. Waar ik inmiddels ook nauw mee samenwerk. Na een aantal sessies met haar, was ik weer volledig mezelf. I’m back. Ik doe het weer! Zo dankbaar.

Deze totale ervaring van geboorte van mijn jongste dochter, en de reis daarna, heb ik als wedergeboorte van mezelf ervaren – Cyn 2.0.

LEVEND, nu nog dichter bij mijn hart en vormgevend aan het leven, zoals ik dat wens. Ik besteed nu zoveel mogelijk tijd met mijn prachtige kids, reizend en wonend ergens op de wereld, Nederland, Bangkok, Hongkong tot Bali, Nederland, what’s next?

Tijd voor jouw LICHT

Na deze intensieve ervaringen en mijn herstel, en de mooie avonturen die daarop volgden, ben ik nu weer volop actief als handanalist en coach in Nederland.

Met schoolgaande kinderen heb ik weer meer tijd en veel zin om, mijn opgedane kennis en ervaring te delen. Om al deze trainingen, workshops, events en vervolgopleidingen, van Tony Robbins en vele andere, nu in te zetten om anderen te helpen, het beste uit hun leven te halen. Dát maakt mij ook heel blij.

Door mijn werk en wie ik ben (er is maar één Cyn) streef ik ernaar de wereld een beetje mooier te maken als mezelf en door jouw licht weer AAN te zetten.

Wat vertellen je handen?

Ik geloof in jouw kracht, jouw uniekheid! Mijn eigen reis heeft me geleerd hoe waardevol het is om dicht bij mijn hart te leven en het leven vorm te geven op mijn manier. Elke dag weer. Ik ben er nu ook weer om jou te begeleiden op jouw pad, jouw beste versie. Durf jij te kiezen voor jezelf?

Laten we met elkaar jouw 2.0 versie laten bloeien en je leven transformeren! Samen maken we de wereld mooier!

Ready?

YOUR LIFE IS NOW!

Zeg ja tegen jezelf en maak NU een afspraak!

Ga je mee op reis

Het is mijn missie om jouw licht aan te zetten, om jou te begeleiden op deze prachtige reis van ware zelfontdekking. Licht te schijnen, waar jij het niet ziet. En je weer AAN te zetten in je eigen gecreëerde plaatje, jouw wereld, die als thuis voelt.
Wil je dat? Maak een afspraak.

Ik wandel graag een stukje met je mee.
Je bent niet te laat, je bent precies op tijd.
En als je gewoon hartstikke nieuwsgierig bent, wat je handen je vertellen, of een man bent, ben je uiteraard ook hartstikke welkom.
Tot snel, Liefs, Cyn